Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Thursday, 20 October 2011 ☆ 7:26:00 pm
BOREDBORINGBOSAN :/


Ohaii :) Eh? Ape demam aku smpai nak update byk byk bloggie nie?
Entah. Sebab ade mood la kot kan? Hmm, aku nak cita pasal comeback SNSD dgn Boyfriend.


SNSD dulu ekk. Lagu diorang? The Boys. Woah :D Tajuk The Boys xD
Concept diorang? Entah. Queen kot :P Aku suka hairstyle Tiffany. Daebak la :)
Lagu tu? Boleh la tahan. Yang aku ingat, Brings the boys out~ #melalak


Sekarang Boyfriend pulakk. Hmm, lagu diorang boleh la, Don't Touch My Girl.
Dengar tajuk puns dah tergamam xD Sweet betul Boyfriend nie. Nak jugak jadi girlfie diorang xD
Pompuan dalam mv tu puns sama sama cute mcm ulzzang, lagi aku jealous ._.

Wokeee, itu jak yang aku nak ckp! Back to FB-ing :3


← OLDER
NEWER →