Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Friday, 28 October 2011 ☆ 5:45:00 pm
#Day 2 : Your favourite K-POP girl group.

Ahha. Ini girl group pulakk. Kalau girl group, yang paling aku suka ada satu. :) Group mana?

KARA JJANG! ♥

Haa, mesti korang tau kumpulan KARA yang popular dgn lagu yang kat bloggie aku nie kan? xD
Diorang nie semua comels, cantek, seksi, menawan, gorgeous, cute, pretty, apa apa jak la.
Nak tau tak? Tak nak tau? Kalau tak nak sudah. Aku still nak kasi tau korang jugakk.
Aku dgn tiga kawan aku yang lain siap menari lagu Honey lagi utk Jamuan Kadet Polis tahun ini. :)


← OLDER
NEWER →