Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Sunday, 30 October 2011 ☆ 3:26:00 pm
#Day 4 : Your ultimate K-POP girl bias.

Haa, favourite girl group aku KARA. Bias aku puns dari KARA ke? Mesti la. :D
Cuma sapa antara lima tu bias aku? Gyuri? Bukan la. Emm, Hara ke? Yang tu lagi bukan. xD

Han Seungyeon :3

Comels kan dia? :') Mesti mesti. Dia nie member kedua yang tertua dalam KARA.
Kenapa aku pilih dia jadi bias aku? Sebabnya dia nie kuat. Kuat? Ape maksudnya tu?
Err, maksud aku dia nie kuat semangat. #apeakucakapnie. Betul la tu kut. --'
Ade satu performance Lupin tu, Seungyeon pernah jatuh atas stage tapi dia bangun cepat cepat.
Pastu dia act macam takde apa apa puns yang jadi. Haa, memang tabik springg kan dia. :)
Bayangkan kaki dia tengah sakit masa tu. Dia nak perform jugakk walaupuns dia sakit.


← OLDER
NEWER →