Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Friday, 25 November 2011 ☆ 3:47:00 pm
BELIEVE IT OR NOT.

Prettay right? :'> Find here.

Kay. Selama nie aku cakap English kan? Haha. Aku demam tu .___. Sekarang aku dah normal balekk xD
Apeeee aku nak cakap nie? Believe it or not? Gambar yang kat tv tu ke? Eheh, bukan laaa.
Nie pasal laen maa. Haa, aku nak cakap something nie. Aku nak PMR kan next year? :'>
Haa, excited nie! Orang semua takut la meluat la, yang aku excited asal? Entah. Tanya la aku xD
Maybe sebab nak exam besar. Haa, aku pelik kan? Orang semua tak nak buat exam besar gedabak nie.
Aku nie excited nak buat pulakk. Orang ke manusia ke human aku nie? Tak tahu la. Tanya mama aku.
Next year, start ada kelas tambahan kat sekola jerr aku akan quit Rp :) Bukan quit la. Hiatus sajaa.
Aku akan online jugaa mehh. Tak sah hidup aku kalau tak online doe. Aku maybe online kejap jerr la.
Lagipun sapa la yang nak online lagi? Jess dengan Krys puns PMR. Kakak kakak aku semua SPM.
Emm, tinggal Kakak Anis dengan Kakak Emma jerr la yang takde exam besar gedabak tu.
And and aku tak tahu kenapa aku rasa boringg sangat ._. Padahal aku online 24/7 sekarang doe.
Ha'ah la kan. Online puns kalau takde orang tak ke bosan jugaa? Betul katamu itu sayangs x)
Mama aku cakap kalau bosan tu, pegi la tengok tengok buku tingkatan 3 kau tu. Eh? Begitu pulak ._.
Tapi memangg ade cadang la nak belek belek buku buku tebal tu semua. Kejap lagi la ekk?
Memandang sekarang takde sangat orang online, so aku nak pegi belek buku tu kejap. Lmao.
Mesti korang kata aku nie nak tunjuk pandai la apee kan? Ikut suka aku la aku nak buat apee puns :P
Btw, tahun nie memangg aku tinggal study banyak. Aku sibuk sangat dgn Kadet Polis tu.
Sampai Maths yang aku selalu skor tu aku dapat C. Aww, kecewa hati aku yang tak berapa besar nie.
Takpe Maths. Jangan risau ekk? Nanti aku belajar sungguh sungguh and skor kau balekk x)
And and aku kena pegi tuisyen laaaaaaagi maa next year. Aduyaii, mati aku macam nie doe ._____.
Tapi baek pegi tuisyen dari aku duduk rumah. Kalau tak pegi tuisyen, jawabnya tak study la aku kan?
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaay. Aku nak pegi jadi budak baek nie. Aku nak pegi belek buku kejap :)
And and kalau aku rasa buku tu boring, aku online balekk pukul 5ptg nanti. Kalau aku rasa besh pulakk.
Emm, besh ke? xD Kay kay. Kalau besh, aku online balekk lepas maghrib. Korang puns online la x)

Kay. Ini la entry terpanjang yang aku pernah buat. Maksud aku dalam bulan nie :'>


← OLDER
NEWER →