Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Wednesday, 30 November 2011 ☆ 8:00:00 pm
Contest Blog Simple by Bubu.

Bwahahaha. Gatal sajaa aku nak masuk contest lagi kan? .___.

Klik banner kalau nak join.

Syarat syaratnya :

 Wajib follow blogg Bubu.

 Like fanpage. Klik sajaa sini.

 Buat satu entri tentang contest nie. Tajuk mesti la Contest Blog Simple by Bubu.

 Letak banner yang comel atas sana tu haa kat dalam entri tadi.

 Buat satu slogan. "Saya suka blog simple kerana ..." #tak lebih drpd 30 perkataan

 Tag 2 orang blogger and kasi tau diorang.

 Komen entri korang kat entri Contest Blog Simple by Bubu kat blogg Bubu.

Expired Date : 20 December 2011.

Kaaaay. Slogan sayaa xD

"Saya suka blog simple kerana blog simple tak loading lama dan tak memeningkan kepala pembaca."

Hameeek! Bolee ke macam tu? Suka hati sajaa bhaa.
Hadiah dia puns simple simple sajaa mehh. Semuanya simple macam Mr. Simple! xD
Mehh kita tag Bunny dengan Kakak Anis :'> Kbwaii.


← OLDER
NEWER →