Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Wednesday, 2 November 2011 ☆ 4:20:00 pm
#Day 7 : A K-POP song that makes you cry.

Hoho. Lagu K-POP yang buat aku nanges? Adoyaii, sedihnya. #nangesteresakesak.
Hmm, actually ada satu lagu nie yang buat aku nanges masa aku first dengar sampai sekarang.
Haa, nak tau lagu ape? Hmm, penyanyi dia solo jak. :) Cerr teka lagu ape. #ketawajahat.

Eotteoke nae sarangi nae sarangi na eobsido haengbokhani
Eotteoke nae jarie nugungareul deryeool su isseo
Eonjejjeum ne sosige ne ireume nae simjangi naeryeoantji anheulji
Hamkkehaetdeon sigandereul chueogirago malhaji

Boleh teka tak lagi? :D Belum? Okok. Meh cek kasi tau penyanyi dia. Penyanyi dia G.Na. :)
Err, tajuk lagu? There's A Rumor. :) Actually aku ingat tajuk dia Loving You mula mula.
Kahkah. Paboya~ Eh eh, sekarang dah tau tajuk sebenar dia tau! Cerr korang try dengar lagu tu.
Ade rasa sedih campur nak nanges campur sebak semua tak tak? Try lerr. #berharap.

There's A Rumor - G.Na


← OLDER
NEWER →