Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Saturday, 26 November 2011 ☆ 9:49:00 pm
I miss those precious times :'>

Buka PC, terus type http://www.friendster.com dekat atas tu.


Keluar la yang macam kat gambar atas tu. Pastu log in, check kalau ade comments ke messages.
Lepaaaas dah reply semua tu, pegi kat profile. Usha usha lamaaaaaaaaaaaaaaa.
Tak puas hati la. Tak comels la tak cantek la tak hensem la. Kaaay edit laen semua.
Lepas tu usha usha lagi. Better dari taaaaadi mehh :) Dah puas hati, tak tahu nak buat apee pulakk.
Edit balekk semua VIP Officials kat bawah tu. Search la gambar yang comels pastu edit.
Lepasaaas habes buat tu, usha usha lagi. Memangg keja usha profile sajaa masa itu mehh. Dah puas dah :'>
Usha usha profile orang pulakk. Kalau ada yang cantek comel hensem siket sajaa, mesti aku nak tiru xD
Kaaaaaay aku mengaku aku selalu copycatbunny orang punya stuffs kat fs. Tapi bukan copy paste tau?
Aku ubah la siket siket. Tak la nampak aku tu mengopi kan kan? Paaaaaaaaaaaaaaaaandaaaai aku x)

Memangg besh fs nie. Sampai la satu hari tu. Bila aku buka sajaa laman web fs. Log in dia berubah.
Aku log in. Bolee tapi dia suruh buat avatar apee entah. Aku buat sajaa la. Theeeeeeeeen.
Tengok takde dah profile cantek comels hensem aku tu :'(( Semua dah hilang. SEMUA KAAAAY?
Memangg gilaa la aku time tu. Asal dengan fs pulak? Luah perasaan dekat Jess dengan Krys.
Wahai fs, apee fungsi kau transform pegi jadi gaming site? Sapee la yang nak maen game yang tak besh tu?
Percaya la cakap aku. Kalau kau jadi gaming site, alamatnya takde orang sign up untuk kau la.
Asal? Kau tak percaya cakap aku? Tak percaya sudah. Aku cakap sajaa mehh. Tengok sajaa la nanti.

You took away all my precious memories with my loved ones :'(((




← OLDER
NEWER →