Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Saturday, 26 November 2011 ☆ 8:03:00 pm
Kontest Senyuman Menawan :'>

Hello! Haa, sudah ditag lagi sama Bunny aku tu xD Eheh, keja Bunny memang tag orang jerr ekk?
Bwahahahaha. Takpe la. Lagipuns ade jugaa benda yang aku nak buat :P
So pasal kontest nie. Senyuman menawan? Kalau aku senyum mesti semua orang lari mehh xD
Tapi apa salahnya kalau aku cuba kan kan kan? :'> First time aku masuk kontest nie sebenarnya.
Kontest Senyuman Menawan nie dianjurkan oleh Huda dengan Daten Yusfarina.


Kaaaaay tu banner kontest :) Comels kan bear bear tu? xD Dah la pakai baju pink rawr rawr.
Kalau nak join kontest nie jugaa, klik jerr jat gambar bear bear comels tu kay? Syarat syarat dia pulak :

 Tak wajib follow blogg Huda dan Daten Yusfarina.

 Rajinkan diri melawat page sponsor.

 Letak banner dan link kan ke blogg Huda.

 Buat satu entry dan letak satu gambar tengah senyum; tak kisah senyum apee puns x)

 Letak URL entry di bahagian komen post KONTEST SENYUMAN MENAWAN di blogg Huda.

 Tag dua orang kawan. #TAK WAJIB

 Terbuka kepada semua blogger, lelaki atau perempuan.

Hadiaaaah dia pulakk. Nak tau tak? Tengok sini kay :

 Pertama : Wang tunai RM40, reload RM10 [Maxis, Celcom, Digi], 1x keychain

 Kedua : Wang tunai RM30, reload RM10 [Maxis, Celcom, Digi], 1x keychain

 Ketiga : Wang tunai RM20, reload RM10 [Maxis, Celcom, Digi], 1x keychain

 #Zebra legging, Kid Jewellery Set, Tudung chiffon dan pashmina, animated header, tudung ekspress leopard, baucar RM50 di blogg http://petakbunga.blogspot.com.

Besh kan kan kan? Ha'ah. Kaaaay gambar aku tengah senyum? Ade ke mehh? Entah.
Aku ade gambar nie jerr. Aku rasa aku tengah senyum la tu. Betul tak? Ke aku tengah smile? xD


Sorry gilaa kalau gambar aku bolee buat korang demam seminggu :'> Aku tau la aku buruk ._.
Btw, first time jugaa aku nak tag orang x) Tagged : Kakak Anis dan Adeline.


← OLDER
NEWER →