Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Monday, 19 December 2011 ☆ 4:00:00 pm
ALLKPOP AWARDS 2011.

Suzy hates you, dudes.

Holaaa. Aku kembali lagi bwahahaha. Bosan tengok aku? Blah sajaa la ._.
Haa, berkaitan dengan tajuk kita diatas. ALLKPOP AWARDS 2011? Ape kebenda tu?
Aloloooooo. Award la ._. Dah terang terang aku kasi tau. Hikhok! :P
Baaaaaaaeeek korang pegi vote kat situ cepaaat :)) Aku dah! /buat iklan kejap
Kita bolee vote sekali sehari per category. So korang vote la tiap tiap hari.
Aku nak update blog nie kejap. Nak tukar skin, tapi tak tahu yang mana ;_____;
Ade follower aku blogskin dia macam aku mehh. Itu pasal nak tukar. Nanti sama pulak :/

#Aku rindu nak menari Goodbye Baby dengan Jess kat belakang kelas waktu cekgu takde.


← OLDER
NEWER →