Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Wednesday, 21 December 2011 ☆ 9:27:00 pm
AT LAST.


Habes la aku mengedit si blog senget aku nie. Dari petang tadi lagi ._.
Haa, comel hot cool hensem cantek kan Hyuna dengan Hyunseung? Yayaya!
Aku tengok Hyuna semakin cantek woo. Dia dah jadi girlfriend aku sekarang :))
Ah, Jiyeon? Jiyeon bini aku la! Hyuna nie girlfriend sajaa. /merepekerepek

CAN YOU JUST GO OUT ON A DATE AND BE A COUPLE?
Tension aku dengan diorang. Baik jadi couple sajaa dari tergedik gedik atas pentas.
Ah, diorang memangg gedik xP Trololol, merapu kerapu sajaa aku nie.
Lama kan Jess tak update blog dia? :/ Online pun tak. Aish. Bila la kau nak 'hidup' balek?
Btw, korang tengok berita semalam? Yang pasal minyak tu? Tengok? :o
Ha'ah. Farmasi abah masuk tibie ooh! Actually, dia pegi kedai cina sebelah tu.
Farmasi abah tersesat sajaa xD Ooh, cina tu masuk tibie lagi woo! Femes dia sehari.
Hari nie  senyum sajaa memanjang. Orang happy lepas masuk tibie la katakan. /jealous
Aku ade idea nak buat fanfic baru! Tapi aku takde idea nak sambung yang satu lagi tu ._.

#Makanaiskrimdiwaktuhujanyangsejukgilaniebbrrrrrr. 


← OLDER
NEWER →