Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Friday, 9 December 2011 ☆ 7:50:00 pm
BRAND NEW SOUND, DUDES.

Pika Pika :'>

Hey. The trouble maker is baaack! Haha, gilaa Trouble Maker belum habes.
Cantek tak skin baru? xP Mesti cantek comel cun menawan la kan. #perahsantan
Kay stop. Aku super duper happy hari nie sebenarnya mehh :'> Kenapa kenapa? :O
Sebab aku dah tahu macam mana nak kasi transparent gambar! xD Haa, kenapa?
Aku tahu la aku nie ketinggalan zaman .___. Sudah, tak payah kutuk aku banyak banyak.
And nak tahu lagi kenapa? Haa, mama kata nak pegi Penaaaaang lagi :DDD
Seyes aku gembira gilaa. Shopping tak puas lagi mehh. So nanti nak shopping habes habesan.
Haha, nak beli baju banyak banyak :'> InsyaAllah, kalau bolee nak beli something utk bestfriends.
Kalau aku pergi holiday sajaa mesti ingat kawan dulu. Haha. Pastu habes satu kedai nak beli la.
Kaaaay itu sajaa kut. And aku dah bolee la guna Tumblr. Lmao. Lambatnya aku .___.


← OLDER
NEWER →