Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Saturday, 31 December 2011 ☆ 10:15:00 pm
Goodbye 2011, Hello 2012! :DD


Sekejap sajaa kan? Sudah tahun baru ._. So semuanya baru la :)) Em, tak jugaa.
Aku sudah jadi PMR Candidate 2012. Haha, boleh percaya kah? Lmao.
Aku pun tak percaya mehh. Cepat sangat masa berlalu. Kena la pulun tahun depan.
Azam tahun baru? Asal korang tanya soalan keramat tu? --' Ayoyoooooo. 
Aku pun tak tahu haha. /muka innocent/ Actually, betul. Aku pun tak tahu lagi.
So aku jawab besok sajaa la boleh? Malam nie aku pikir puas puas hoho. 
Comel skin baru? Mesti la skin pun baru, nak sambut tahun baru semangat nie hehe.
Eh, kalau korang nak request apa apa, cakap dekat tagboard kay? Tetiba rajin nak buat :P

SELAMAT TAHUN BARU!

#Hopingthatnextyearwouldbeabetteronethanthisyearilaffyouallsomuchiekaybye


← OLDER
NEWER →