Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Sunday, 18 December 2011 ☆ 9:14:00 pm
I love you like a love song, baby.

This little cutie is making me crazy.

Sudah tukar header, background sama music. Haa, music tu best sangat?
Itu lagu Selena Gomez mehh. Ah, aku tau mesti ade yang tak suka dia kan kan? ._.
Kay aku mengaku aku puns tak suka dia first first tu. Sebab dia dengan Beiber.
Tapi lepas aku dengar lagu dia, seyes suara dia best :'> Dia nyanyi lagu Who Says tu jugaa.
Dah la. Aku nak pegi pikir pasal fanfic aku. Ah, korang teringin nak baca? Boleeee!
Tekan saja sini kalau nak baca. Sorraaay, I made a sad-boring-dramatic fanfic :/
Kalau korang ade account asianfanfic tu, korang komen la dengan subscribe kan :))
Btw, kejap lagi mau pegi maaaaakaaaan TOMYAM. Aww! /kebuluran sudah

#And I want you to know, baby; I love you like a love song, baby.


← OLDER
NEWER →