Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Thursday, 1 December 2011 ☆ 12:51:00 pm
K I M H Y U N A.

Kaaaay. Sapa benci Hyuna sila tutup blogg nie. Aku tak mau kena bash xD
Asal dengan Hyuna? Korang tanya asal? Kaay bolee aku tanya balek?
Bolee tak aku jadi Hyuna? Bwahahaha aku dah gilaa hari nie maaf .________.

Mula mula aku tengok dia, kay budak nie comel. Nahh, terus jadi bias aku la.
Pastu dia ade la sexay sexay siket. Emm, siket? Ha'ah siket sajaa.
Then masa dekat Mirror Mirror tu dia sexaay banyak. Aku puns ade kutuk dia sbb tu.
Mai Bubble Pop pulak lagi sexaaay nak mampus ._____. Aku kutuk jugaa.
And then dia okaaay balek utk Just Follow. Ready Go? Bolee la kut. Tak tengok puns xD
And lagu akan datang, Trouble Maker. Pergggh. Laaaagi sexaaay. Tapi yang nie aku suka.
Kenapa kau suka bhaa? Kalau tak kutuk sajaa kau sama dia. Mana la aku tahu.

Aku tengok yang dekat MAMA tu la. And aku macam kaaaaay diorang kiss ._.
And and and lepas tu aku asyik replay sajaa vid itu. Kaaaaaay aku tau la.
Tetiba sajaa aku rasa besh. Oii, jangan salah faham mehh. Maksud aku, aku suka diorang tu.
Hyuna dengan Hyunseung. Aww, depa hot mehh xD Suka suka suka suka suka.
And bila MV diorang akan keluar? Lagu dia besh woooo :D Tengok teaser :'> Kaay?

It's a waste of time bashing her so let's enjoy! xD Well, I made this x)



The song in my blog :'> It's T-ARA - I'm so bad.

Oh baby I'm so bad, even if everyone talks badly about me, I must end it with you
I've changed, I don't like that hand that touches me, my boy
Oh baby I'm so bad, your every action makes me repulsed
It's over, there's no use even if you cling onto me.


You're so bad, I saw a text you sent to your friend
You said that you don't see me as a woman anymore
Oh baby you're so bad, I still love you so much but
You've changed, that's why I will leave first.


← OLDER
NEWER →