Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Thursday, 22 December 2011 ☆ 6:15:00 pm
PMR Result.

Gongchan and Chaejin looks alike, right (?)

Kalau korang baca title aku, mesti korang tertanya tanya aku dapat berapa A kan?
Hoho. TRICKED YOU! :P Lmao. Kalau nak tahu, tunggu sajaa tahun depan kay.
Aku amek puns tidak ._. Alhamdulillah. Ramai yang dapat straight A's :'>
Mana aku tahu? Mana tak tahu, habes update kat status fb sana xD Btw, tahniah la :)
Kalau kat blog tu, dia tulis panjang panjang pulak. Sebak aku baca tau. /sumpahakunanges
Aku puns tak tahu motif aku sebak sebab orang dapat straight A's nie :/
Nanti aku macam mana? Abah kata kalau dapat straight A's, mintak apa sajaa dapat.
Lmao. Bukan tu yang aku nak sebenarnya. Aku nak straight A's tu sajaa. /betulnie
Btw, best kan lagu blog aku? Haa, itu la lagu IU, You & I :'> Sumpah suara dia sedap.
Mampus la aku dengan Jess nanti ._. Asal la suara kau sedap sangat ekk, IU?
Mau sajaa aku amek suara kau tu, ganti dengan suara aku puahaha. Dah la comel ._.
Muka macam budak kecik, innocent pulak tu. Asal la aku tak jadi dia sajaa? D:
Boleh kawan kawan sama Jiyeonku itu woo. /berangananginsudahakunie

#Seriusakuboredboringbosansangatsekarangpatutakahakucalljessohkeditakdela :'(


← OLDER
NEWER →