Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Tuesday, 3 January 2012 ☆ 10:05:00 pm
FIRST DAY OF SCHOOL.


Haha. Aku online :'''''> So what Cek Aliya? Takde sapa kisah puns la --'
Kay apa apa sajaa. So mau tau first day sekola yang tercinta cintun aku tu? Baik.
First pegi. Masuk kelas, jumpa Hyewoon eonnie :3 And then pegi beratur sana la.
Haa, cekgu cakap apa entah blablablablablabla boleh masuk kelas sudah haha.
Em, aku rasa agak pelik la sebab aku pakai tudung biru ;_____; /pengawas pss/
Masuk cekgu Sivik - Cekgu Salmah. Kay, aku kenal dia and dia baik :DD
Lepas blablablabla Sejarah pulak - Cekgu Khadijah. Mula mula agak em, entah.
And then aku perasan yang dia ajar best. Kay, I'm gonna love Sejarah this year puahaha.
Blablablablablabla masa Agama pulakk - Ustazah Adiroh. Actually, dia okay sajaa :)
Pastu rehat. Mula mula memang tak sesak. Lepas aku dengan Meen pegi beli nasi, habes.
Ape yang habes? Jalan sesak doe! Nasib aku kecik, mencelah celah akhirnya sampai jugaa xP
Habes tu naik library. Cekgu buat meeting pulak. Blablablabla tak berkaitan dengan aku pun.
Lepas tu Maths. Awww, cekgu kesayangan aku - Cekgu Z x) Well, sebab dia la aku suka Maths.
Hehe. Dia ajar best mehh. Lepas tu Science pulakk. /lupa nama cekgu sorray mehh/
Cekgu tu best ajar :DD Ayee. Thankies a lot sebab bagi cekgu yang best best ajar tahun nie.
Baru la semangat siket aku nak belajar mehh xDD Ah, kompom aku dapat straight A's. Haha.

And um, first day sudah diejek biru sama orang orang --' Ayoo. Kejam la korang tsk tsk.


← OLDER
NEWER →