Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Sunday, 15 January 2012 ☆ 8:33:00 pm
Horror Movies Daebak! :D


Comels kan Hyomin? Hikhok. Nampak kan title atas sana? :DDD
Aku tengok tiga horror movie dalam dua hari! And and tiga tiga Korea punya xD
Seyes. Horror movie diorang memang best :''''> Dah la pelakon hensem cantek comel kiut.
Yep. First aku tengok Gisaeng Ryung aka Ghastly. Yayaya, Hyomin berlakon bhaa.
Kesian dia. Dia mati mehh tsk tsk :'( And aku rasa Han Eun Jeong tu macam G.Na(?)
And ramai yang kata budak Bin tu macam kid version of Yoseob ._. Haa, rambut dia kot.
Then, aku tengok White: Melody Of The Curse :D Sapa berlakon? Eunjung berlakon bhaa! :3
Sedih cita tu. Eunjung mati kena pijak :'( #sumpahakunangesambiltutupmatasebabtakut
And aku rasa cita White tu paling menakutkan antara tiga horror movies yang aku tengok ._.
Kenapa kah? Sebab hantu dia rambut puteh bhaa D: Sampai sekarang pun terbayang muka hantu tu.
Last, cita The Cat. Haa, kucing la xD Park Minyoung berlakon! #eonnieakuyangcantektula
Haa. Comel plus cantek oh dia :)) And and aish. Mana ada dia mati maa. Dia hidup :D
Kesian tengok budak tu sajaa :'( Bodoh la orang tak nampak dia. Nenek dia puns tak cari dia --'
Actually ade lagi cita hantu yang aku belum tengok. Haha. Nanti lain kali aku pegi tengok.
Em, especially semua cita hantu yang ade T-Ara :''> And yeah dalam Gisaeng Ryung ada T-Ara :D


Korang nak tengok jugaa? Boleh saja bhaa :DD Nah aku kasi link kay?

Gisaeng Ryung/Ghastly White: The Melody Of The Curse  The Cat

Aku kasi yang part 1 sajaa. Part yang seterusnya tu pandai pandai la korang cari xD
Haha. Aku nak kasi tau tu sajaa mehh. Besok sekola sudah ._. Kaybye :*


← OLDER
NEWER →