Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Sunday, 1 January 2012 ☆ 8:59:00 pm
Welcome January 2012.


Hoho. Maybe nie post terakhir aku ._. Wehh, aku kata maybe kay?
Ah, besok ade lagi mehh. Haa, betul jugaa tu. Besok kali terakhir aku online lama lama :'((
Lepas tu, sehari sejam sajaa boleh sentuh lappy. Aww, I'm gonna miss you so much.
Actually, aku jadi AJK Kebersihan tahun nie lmao. Mesti korang tak percaya kan?
Sama doe! Sapa mau percaya aku AJK Kebersihan? Mau sapu sampah pun liat haha.
Well, itu disebabkan aku rajin pegi sapu sampah hari Rabu tu --' And diorang semua pilih aku.
Ikut suka korang la. Pastu ade la kejanya. Apee? Buat jadual bertugas. Haihh. Buat sajaa la.
Hehe. Aku dah siapkan tadi pagi. /lega/ Sekarang cuma mau balut buku yang baru dapat hari tu.
Aloo, empat buku sajaa. Baju mau iron ini malam :DD Haa, semangat nie semangat! xD
And dalam kelas, aku duduk hujung sekali belah kanan, depan sekali. Hebat tak? Lmao.
And yup, aku duduk sebelah Dayee! Ayeeeee, Hyewoon eonnie  Puahahaha.
Ade la jugaa teman merapu kerapu haha. Tapi satu sajaa masalah. Hmm, Nisa dengan Meen.
Kay. Nisa - Aku tak tahu mana tempat duduk dia nanti sebab dia tak datang hari tu.
Yang kosong, hujung sana sebelah kiri tepi tingkap. Ayooo, jauhnya dia duduk mehh :((
Meen - Dia turun kelas ;_____; Aku memang tak sangka gilaa yang dia nak turun kelas.
Aku pun tak tahu dia nak duduk sebelah sapa, depan sapa or belakang sapaa .___.
Haish. K-GIB is not complete if the leader is gone. Tapi kitorang still bolee jumpa.
MASA REHAT. Kay, tu pun 30 minutes sajaa! Mana cukup x(( Kejam sungguh.
Meen! Walaupun kau tak sekelas dengan kitorang, kitorang still ingat sama kau!
Nanti kita rehat la sama sama or kau boleh datang library so kita gosip gosip la :))
Tapi tu la. Tak boleh la nak study dengan kau. Pusing belakang sebab nak sembang dgn kau.
Ayee. Mesti tak best nanti ._. Well, let's work hard for PMR nae? :DD Hwaiting!

Btw, aku ade cakap nak kasi tau azam tahun baru aku hari nie kan? --' Kay.
♔ Focus pada pelajaran banyak daripada online.
♔ Selalu attend kelas. Aku ponteng banyak last year.
♔ Lebih bertanggungjawab memandangkan aku Pengawas PSS.
♔ Cergas siket la cek Aliya oii. Asyik tido sajaa.
♔ Kuruskan badan. Kau tak rasa gemuk kah? ._.
♔ Lebih bersopan santun. Cukup cukup la maki orang lmao.
♔ Banyakkan buat pahala dan amal ibadat ya.
♔ Jadi anak yang baik. Atotoi, aku anak jahat sekarang.
♔ Cukup cukup la merapu. Kurangkan mengkpop tsk tsk.
♔ Ehem ehem, belajar menabung. Kay aku boros.
♔ Achieve target utama tahun nie; Straight A's PMR.
Azam la sangat tu haha. Insya Allah, aku akan try buat semua yang tercatat di atas ._.


← OLDER
NEWER →