Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Saturday, 25 February 2012 ☆ 1:24:00 pm
BIMBINGAN IBU BAPA DIPERLUKAN ._.

Harap maaf. Post nih menyeramkan ._.

Bhahahaha. Apa motif aku letak gambar budak comel tuh? Ahem. Tadi aku pegi Hari Amal Mesra sekola rendah mehh. Naseb Nisa pegi doe ._. And jumpa Erin tadi oh! Haha, tak sangka aku lagi tinggi dari dia. Asal kau ketot sangat wehh? Kau tak minum susu ekk? #akupunsama. Takpa takpa, ketot itu comel haha. #ayataku. Takde hapee yang besh pun tadi actually. Cuma ade wayang and rumah hantu. And tadi diorang pasang lagu JONJENGIYA oh! 8D Aku masuk rumah hantu dengan Miera mehh. Bhahahahaha. First tuh semangat nak masuk. Masuk masuk sajaa Miera tolak aku; dia nak keluar balek --' Hantu tuh hanya lah budak budak bawah umur so aku tak berapa takut. Yang tak beshnya; diorang boleh raba raba aku DD: Apakah? Pervert punya hantu bhahahahaha. Samapai kat tengah tuh, aku dengan Miera buka lampu fon hehe. Dalam tuh gelap gulita kot! Naseb aku tak belah dinding ._. Kalau tak tumbuh bola ping pong lah kat dahi aku. Keluar keluar tuh, boleh gelak lagi. Sumpah kat dalam tuh perkataan BARO sajaa yang keluar. Femes sat Baro nohh :p Then aku balek; hot gilaa kat sana ._. Berpeluh peluh aku. And aku ingat nak buat fanfic lah. Boleh tak boleh tak? Kbai.


← OLDER
NEWER →