Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Thursday, 2 February 2012 ☆ 10:07:00 pm
DAEBAK.

Hari ini memang hari paling best ohh. Sebabnya? Cuba korang teka. SALAH! Haha, hari ini aku pegi rumah Meen ohh. Haa, rumah baru dia bhaa :) Cantek giloooooss! Jealous aku sama dia ._. Ah, aku pun ade rumah xD Kay. Balik sekola tu terus cha cha cha change! #lama tak nyanyi lagu tu. And then tengok jam. Nak pukul 4 sudah ._. Eh? Kita nak pegi mana ekk? Kita? Oh, maksud aku kami. Err, aku Dayee dengan Meen la. Kitorang nak pegi CP mehh. Mau jumpa Kakak Emma tu  Masuk CP sajaa, Kakak Emma mesej yang dia dah sampai. Oh, cepatnyaaaaaaa. Yayaya, kitorang jumpa di McD doe.


Sampainya McD, nampak seseorang yang berbaju belang belang. Hoho, itu la dia Kakak Emma. And then kitorang pegi makan heeeeee. Actually aku tak lapar puns. Disebabkan Meen nak order, Dayee pun mengikut perintah and diorang tengok aku ._. Aku pun order sekali. First tu em, aku memang agak senyap. Ah, memang la. Makan pun aku tak cakap. Aku memang makan tak cakap pun. Yang Dayee dokk tarik tudung aku --' Asal kau minah? Senget betul. Habes tudung aku terburai tadi. Grr.

Lepas tu pegi jalan jalan. Em, jumpa E-Pop tapi tak dokk MBLAQ so aku tak beli haha. But yang cina punya ada lirik It's War oh tsk tsk. Malas aku nak beli sebab dia cina and aku tak paham satu menda pun and itu akan membazir duit aku. Lepas round satu CP, pegi beli Oreo Mcflurry!  Aku beli jugaa walaupun batuk dah tahap kritikal haha. Aku kan hebat. Then Kakak Emma sudah mau balik tsk tsk. Rasa sekejap sajaa cakap dengan dia tadi ._. Kitorang tak sempat tangkap gambar pun tadi. Itu la, asyik nak jalan jalan sajaa. Takpe takpe, nanti kita jumpa lagi ekk? Sayangs kamuu :*

Kakak Emma ternyata hanyalah seorang budak perempuan yang kecik macam kami haha. #KEJAM.

Sampai rumah Meen, kay balun Mcflurry dulu. Then boring melanda hidup. Meen; Kita kol Kakak Emma! Kay. Memandang aku ada kedit agak banyak, aku jadi penyumbang kedit untuk kol Kakak Emma. Haha. Tak habes merapu lagi dengan Kakak Emma. Kitorang cakap agak agak setengah jam macam tu? Lama korang kata? Sekejap sajaa la tu. Then tengok MBLAQ Hello Baby pulaks. Whoaaaaaaaa :D Aku suka Leo mehh! Actually, diorang semua comels. And kesian hubby aku. Leo ganas sangat x)


← OLDER
NEWER →