Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Monday, 20 February 2012 ☆ 5:18:00 pm
Hewhew.

Kasi chance U-Kiss jadi model kali nih.

Herro thar! 8D Fuhh. PENAT ._. Haha. Tak penat mana pun actually, sajaa gedik. Kay stop. Hari nih Hari Bahasa bhaa. So ada Teka Silang Kata and Story Telling :''> Ah, story telling tuh aku tak masuk pun. Sebelum story telling tuh ada hape entah nama program tu haa? #garugarukepala. Tak tahu lah tapi kita kena tulis dalam tulisan Cina, Arab dan Tamil hewhew. Aku suka tulisan Cina sajaa and aku tak suka tulisan Tamil ._. Gilaa susah kot! Dah la cekgu kasi contoh tak betul --' Kalau ada tulisan Korea lagi bagus haha. #terlebihsudah. And masa buat tuh, ada kakak senior pasang lagu The Boys. Hapee lagi budak kelas aku, habes menjerit macam orang histeria. Haha. Rupanya ada orang yang lagi fanatik pasal Kpop nih dari aku. Eleh, setakat lagu The Boys ape celop kan? Lain lah kalau lagu It's War. Haa, mau nanges aku kalau diorang pasang lagu tuh :''''''> Kita skip-kan Story Telling sebab cita tuh tak penting plus tak menarik langsung haha. #kejam. Lepas keluar dari dewan, tengok pulak kakak senior buat Sketch (entah betul ke salah aku eja haha) dekat dataran. Oh, diorang sangat hebat oh! Diorang memang lawak 8D Dari last year lagi. 5D kot perform, last sekali diorang menari GoodBye Baby. Mak aii. Aku tengok Ameen, dia tengok aku. Lagu kami kot! Haha. Rasa mau join sajaa diorang menari tadi tsk tsk. And 5E menari Gee ama lagu Crazy Frog. And besok pulak ._. Hari hapee ek? Hari Kemanusiaan kot tak silap. Ah, hapee hapee lah. Btw, korang rasa aku patut tukar skin tak? Aku rasa skin nih terlalu simple; kay aku gedik.


← OLDER
NEWER →