Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Saturday, 18 February 2012 ☆ 2:15:00 pm
Hoho.

Hweji jadi model post aku pulak haha.

Herro thar! 8D Korang ape khabar? Harap semua sehat la ya. Kalau tak sehat, pegi makan ubat cepat xD Actually aku pun tak tahu nak cakap hapee ._. And besok ada pelancaran Minggu Akademik. Haha, nak sambut besar besaran bak kata cekgu; merapu saja banyak cekgu nih. Dah la suruh pakai baju kurung warna hijau --' Naseb la mak aku terer menjahit. Haha. Tadi dia pegi beli kain ama abah. Hewhew. Besok pakai baju baru; fresh dari kilang oh! Thankies, mama :''''''> Semua kompang punya pasal. Oh, saya pandai main kompang 8D Jangan jelly la korang semua. #sapamaujellyamakau? Grr. And and ada IRON CHEF! 8)) Haha. Mesti korang tertanya tanya ape kebenda Iron Chef tu kan? Tu la, Iron Man sajaa korang tahu. Kjoke. Iron Chef tu kira macam pertandingan memasak la. Well, bukan memasak sajaa. Actually kena buat dinner untuk anniversary parents oh. Haha. Lawan dengan kelas lain. Err, aku masak? Boleh! Tapi takut terbakar satu sekola kang ._. So aku gubah bunga sajaa untuk mengelakkan kebakaran haha. Ish. Dah la aku tak reti nak gubah gubah bunga nih. Kalau petik bunga tau lah --' Apapun kita kasi menang kay besok? 3 Amal kan ohsem 8) Btw, kejap sajaa dah nak bulan Mac. Ah, exam akan menyerang ._. Oh yeah, 8A dalam tangan! #genggamtangan.


← OLDER
NEWER →