Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Friday, 10 February 2012 ☆ 3:45:00 pm
I know I am awesome.


Herro peeps! Hensem kan boyfie aku kat atas tu? :'''''> Kay stop. Actually aku sajaa nak update. Em, patut tak aku tukar skin lagi? ._________. Nanti aku tukar kalau ada free time. Btw, nak tau tak cita yang memalukan tadi? Sebelum tu kasi aku gelak dulu hahahahaha kay. Tadi tuisyen Science, cekgu tak datang bhaa. So ade cekgu ganti. Nisa tengah bluetooth lagu dari phone aku. Aku pegi la kacau phone dia. Memandangkan phone dia touch screen, aku tersentuh play tapi Nisa sempat kasi pause. And dia pegi tekan dua kali so dia play balik. Habes satu kelas dengar lagu Neverland tadi xD Famous U-Kiss nanti. Dah la kuat oh ;______; Memalukan. Yang Nisa gelabah nak tutup lagu tu. Then cekgu kata; Oh, tak sampai pukul 12 lagi parents dah kol nak ajak balik oh. Haha. Btw, besok kena pegi Idol Championship. Ah, merentas desa la. Istilah aku :9 And mau buat kek batik besok; salahkan Dayee.


← OLDER
NEWER →