Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Friday, 9 March 2012 ☆ 9:14:00 pm
Herro thar, kids.


Akhirnya, ber-update jugaa aku malam nih ._.  Sorray bhaa. Aku sibuk gilaa batak sekarang. Nak rehat pun takde masa korang tahu tak? Kjoke. Actually cuti seminggu nih. Kena lah ambik kesempatan ber-online harhar. Buat masa nih tak sentuh buku lagi oh ;________; Em, besok aku sentuh nahh? Btw, besok kenduri rumah Dayee; dia kawen dgn Seungho lah katakan. And besok jugaa aku kena main kompang at satu kenduri kawen ._. FES TIME kot besok.

Aku takut kalut sajaa besok. Almaklum lah, kami kan terer bab mengetuk kompang nih. Hayoooooo. And harap harap mama kasi lepak lama siket rumah Dayee 8D Kdah. Korang pegi mana cuti nih? Aku pegi Penang oh! Mau pegi shopping mopping 8D Aku nak pegi balun baju kat sana harhar. And lepas bukak sekola ada EXAM ;______; Ayeeeeeeeeeeee. Sangat aku tak minat bab nih. Takpa lah, kita kan calon pi em arr, kena buat elok elok. Abah kata; Haa, abah nak straight A's tau.

Btw, aku memang tak boleh tinggal rp. Aku buat acc baru. Kalau korang rasa korang ade acc rp and korang rasa nak add aku, korang add lah. Add aku kay? 8D Aku still baru tuh kat sana, pomot pomot lah aku ._. Haa, aku buat acc Hyomin kali nih. Sebab? Sebab dia comel cantik menawan blablabla. Itu lah motif aku letak gambar dia kali nih hewhew.


← OLDER
NEWER →