Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Saturday, 24 March 2012 ☆ 5:41:00 pm
You make me go insane.

Appa Bang and his baby robot Zelo ;~~;

Setelah sekian lamanya, aku update blog yang dah berhabuk nih ._.v Takde storry pun yang nak morry rasanya. Just, exam dah habeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees! 8D So kita enjoy. Lol. Belum lagi bhaa. Result belum tahu lagi nak enjoy. /flicksmeforehead. Kaydone. For Maths, aku harap gilaa aku betul semua ._. Or at least salah satu dua sajaa. And aku takut English. Eeee, madam nih memang pandai nak kasi orang cuak kan? Derr. Kasi lah saya dapat A, madam ._. Atas line pun takpa, janji A.

YOU MAKE ME GO INSANE, SHE GIVE ME SO MUCH PAIN, I WON'T BE BACK AGAIN. Lol. Nampak sangat aku dah gilaa kan? Haa, korang salahkan BTOB. Diorang yang kasi aku jadi gilaa. And and Minhyuk ish mineeeeeeeeeeeeeeeeee. ♥ Dia boyfie aku tuh. Kalau korang nak tahu sapa BTOB, lagu yang kat blog aku nih lagu diorang lah, tajuk dia Insane. And aku baru tengok B1A4's Baby I'm Sorry. Oh Ghaaaaaad. Kenapa diorang awesome sangat mehh? Dah lah Gongchan rambut blonde *-* Baro nampak hensem ._. /sekadarmemuji.

Aku terdelete semua lagu dalam phone aku fuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;~~;
Dalam usaha mendownload balek segala galanya dan download lagu baru ._.v
HAPPY BIRTHDAY MAH BESTIEFRIEND, SHAMEEN FARIZA! 8D



← OLDER
NEWER →