Scribble. ☆
@mblaqiesisaplus.
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles;
Everytime I try to erase the scribbles of memories, I just get scars.

Just follow c:
RL-Facebook RP-Facebook Twitterssss
Tweetssssss;
Monday, 16 April 2012 ☆ 9:57:00 pm
#HappySunshineDay.

Klik untuk tumbesaran.

Herro thar! Lama bebenor aku tak mengupdate kan? Pshh. Budak PI EM ARR, mesti lah busy ._.v Actually busy dengan folio segala bagai tuh. Bila nak habes taktau? ;~~; Berduduknya saya di hadapan komputer ini sambil menaip menggunakan keyboard, saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI JADI kepada kakak cantik comel menawan amoii ulzzang sayaa, Syahirah Zainuddin. :'''>

Hadiah? Err, duet pokai lah ._.v Bhahahaha. Kalau nak hadiah, datang Kedah dulu. Baru Lea kasi hadiah. 8) Kau nih memang comel kan kakak? ._. Pshh. Stay pretty ya? Semua orang suka tengok muka kakak yang cun melecun tuh. /ciplak ayat Dayee. Selalu senyum tau? C-O-M-E-L bila kakak senyum. Auuumm. Kitakan suka Spell It Right. xD Lama kan kita tak Spell It Right. Thankies sebab sudi merapu dengan Lea macam macam.

KAKAK ADDY ELLEN JR TERBAAAIK. 

Aku sudah terkantoi sama abah tadi so aku rasa aku dah tak lama kat sini. So byeeeeee! 8) #HappySunshineDay.


← OLDER
NEWER →